17. veljače 2019.

 

Danas slavimo nedjelju bračnih jubileja. Pod župnom sv. misom u 11:00 sati 12 bračnih parova iz naše župe koji slave godišnjice braka obnoviti će svoje bračne zavjete.

Župni oglasi

Spomeni svetaca i blaženika u ovom tjednu:

 

PETAK: Katedra Sv. Petra, blagdan

SUBOTA: Sv. Polikarp, biskup i mučenik.

Ove subote je i 23. u mjesecu, zavjetni je dan sv. Padra Pia u našoj župi!

 

ŽUPNE KATEHEZE:

  • Biblijske kateheze nastavljaju se u ovaj ponedjeljak u 20:00 sati u velikoj dvorani našeg samostana. Sve koji su se prijavili pozivamo na dolazak. Ako se još netko želi upisati za kateheze može to učiniti dolaskom u ponedjeljak!
  • Župni vjeronauk za prvopričesnike je po redovitom rasporedu u srijedu, a za krizmanike u utorak i četvrtak. Potaknite svoju djecu!
  • Susret franjevačke mladeži je u utorak u 20:15 sati, a susret Franjevačkog svjetovnog reda u ČETVRTAK U 20:15 sati.

 

Sljedeća nedjelja je 7. nedjelja kroz godinu, Sv. mise su po redovitom rasporedu.

Sljedeće nedjelje će naš misionar fra Ivica Vrbić predvoditi sv. misu u 19:00 sati i tom prigodom predstaviti našu kapucinsku misiju u Boliviji u kojoj djeluje.

Tom prigodom imati ćete prilike i svojim doprinosom pomoći potrebite u misiji u Boliviji, a na vašem daru unaprijed od srca zahvaljujemo!

 

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.

 

AKCIJA ŽUPNOG CARITASA:

 

Naš župni Caritas prikuplja dobrovoljne priloge za nabavu specijalnih invalidskih kolica za dijete s posebnim potrebama, za samohranu majku s dvoje bolesne djece iz naše župe koji su u velikoj potrebi. Molimo Vas da pristupom našim volonterima župnog Caritasa kod ulaza u crkvu svojim prilogom pomognete koliko možete. Unaprijed zahvaljujemo!

 

Također sve Vas koji biste željeli pomagati u radu našeg župnog Caritasa u radu s potrebitima kao volonteri molimo da se javite našim predstavnicima na ulazu u crkvu. Unaprijed zahvaljujemo!