24. veljače 2019.

 

Večeras će naš misionar fra Ivica Vrbić predvoditi sv. misu u 19:00 sati i tom prigodom predstaviti našu kapucinsku misiju u Boliviji u kojoj djeluje.

Tom prigodom imat ćete prilike i svojim doprinosom pomoći potrebite u misiji u Boliviji, a na vašem daru unaprijed od srca zahvaljujemo!

Župni oglasi

ŽUPNE KATEHEZE:

  • Biblijska kateheza će ovaj ponedjeljak u 20:00 sati biti U CRKVI. Sve prijavljene pozivamo, a ako se još netko želi upisati za kateheze može to učiniti dolaskom u ponedjeljak!
  • Sutra, u ponedjeljak, u našem samostanu započinje novi tjedan predavanja zaručničkog tečaja, svakog dana u 20:00 sati.
  • Župni vjeronauk za prvopričesnike je po redovitom rasporedu u srijedu, a za krizmanike u utorak i četvrtak. Potaknite svoju djecu!
  • Susret franjevačke mladeži je u utorak u 20:15 sati, a susret Franjevačkog svjetovnog reda u četvrtak u 20:15 sati.
  • Susret djece od 4. do 8. razreda „Glasnici velikoga kralja“ je ove subote u 16:00 sati. Prošli susret je bio dobro prihvaćen, pozivamo i ovu subotu svu djecu!

Ovaj petak je prvi u mjesecu ožujku, poći ćemo bolesnicima po obiteljima.

 

DEVETNICA ZA BLAGDAN SV. LEOPOLDA

 

Ove godine odlučili smo promijeniti oblik devetnice za župni blagdan Sv. Leopolda, ali donijeti konačnu odluku o tome dajemo mogućnost Vama, dragi župljani:

Molimo Vas da na izlazu kod naših volontera uzmete listić i na njemu zaokružite jedan od ponuđenih oblika devetnice koji Vam više odgovara, te ispunjeni listić vratite volonteru.

Zahvaljujemo na Vašem odazivu!

 

Zahvaljujemo svima Vama koji ste prošle nedjelje sudjelovali u akciji našeg župnog Caritasa u prikupljanju sredstava za nabavu invalidskih kolica za samohranu majku s dvoje djece s posebnim potrebama. Prikupljen je cijeli iznos i kolica će biti nabavljena, učinili ste još jedno veliko dobro djelo!

 

Sljedeća nedjelja je 8. nedjelja kroz godinu, sv. mise su po redovitom rasporedu.

Prva je nedjelja u mjesecu, pa molimo za duhovna zvanja Crkve i prikupljamo priloge za odgoj svećeničkih i redovničkih kandidata.

 

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila u kojem možete pročitati reportažu o našem župljaninu g. Dinku Šebečiću, pastoralnom vijećniku, jednom od voditelja našeg župnog Caritasa i ocu četvero djece od kojih su dva sina naši redovnički kandidati!