Tko smo?

Adresa naše web-stranice je: www.kapucinileopoldzagreb.com.

Adresa: Sv. Leopolda Mandića 41, 10040 Zagreb-Dubrava
Telefon: 01 2958 200
e-mail: zupa.leopold@gmail.com

Više podataka o nama možete naći na stranici: https://www.kapucinileopoldzagreb.com/kontakt/.
O kolačićima (cookies) govorimo ovdje.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, zatim IP adresu posjetitelja kao i string korisnikova preglednika, kako bismo lakše otkrili spam.

Moguće je da je anonimizirani string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bismo provjerili koristite li ga. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

Kontakt obrasci

Ne koristimo kontakt obrasce, ali možete nam se javiti na kontaktne podatke navedene na početku ovog dokumenta.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. Spremanjem vam olakšavamo ponovno komentiranje, da ne morate opet unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada zatvorite internetski preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Taj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj otvorio tu drugu web-stranicu.

Te web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem, ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Ne provodimo analize podataka naših posjetitelja.

S kime dijelimo vaše podatke?

Vaše podatke brižljivo čuvamo i ne dijelimo s trećim stranama.

Ipak, ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku e-pošte za ponovno postavljanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ako napišete komentar, on i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobravanje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u svojim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke kada god požele (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i uređivati te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Kamo šaljemo vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Od Vaših podataka moguće je da nam bude otkriveno ono što nam sami napišete, zatim IP adresa, vrsta internetskog preglednika koji koristite i slični tehnički podaci o posjetiteljima, ali te podatke ne obrađujemo, niti analiziramo.