11. nedjelja kroz godinu – B

17. lipnja 2018.

SPOMENDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU:

ČETVRTAK: Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik

sv. Alojzije Gonzaga

NACIONALNI SUSRET HRVATSKIH KATOLIČKIH OBITELJI:

Pozivamo Vas na Nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji kojeg organizira HBK i koji će se održati u Solinu kraj Splita 15. i 16. rujna ove godine.

Cijena je 200 kn po članu obitelji za put, smještaj, hranu i ostalo, što je osigurano u Splitu. Prijaviti se možete u sakristiji i uzeti letak sa svim bitnim informacijama!

Sve informacije možete pogledati i na https://susretobitelji.hr/

IZBORI ZA NOVO ŽUPNO PASTORALNO VIJEĆE:

Još ove nedjelje primamo kandidature za izbor župnog pastoralnog vijeća!

Molimo sa stolića kod ulaza u crkvu molimo uzmite listić za kandidaturu, ispunite ga i predajte u župni ured ili sakristiju do sljedeće nedjelje!

Ukoliko skupimo dovoljan broj kandidata, predstavljanje kandidata će biti u tjednu od 24. do 29. lipnja, a izbori 1. srpnja!

FRAMAŠKI HOD:

Naši framaši zahvaljuju svima vama koji ste prošle nedjelje svojom kupnjom nabožnih predmeta ili svojim prilogom pomogli prikupljanje potrebitih sredstava za njihov odlazak na framaški hod i hodočašće u Asiz ovog ljeta krajem mjeseca srpnja!

Sljedeća nedjelja je svetkovina rođenja Sv. Ivana Krstitelja, sv. Mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu. Svečano se slavi u svetištu sv. Ive u Podmilačju, (BiH- Jajce). Plakat sa rasporedom sv. Misa u Podmilačju možete pogledati u oglasnoj ploči. (Na hodočašće možete poći u vlastitom angažmanu.)

Preporučamo vjerski tisak, osobito novi broj Glasa Koncila

UPOZORENJE:

Prema dopisu Duhovnog stola Zagrebačke nadbiskupije upozoravamo sve vas, vjernike, da se na teritoriju naše Nadbiskupije ponovno pojavio lažni svećenik koji se, odjeven u habit bijele boje, predstavlja kao „brat Andrej“, zalazi u crkvene prostore, polaže ruke na vjernike i moli nad njima te prikuplja novčane priloge i upisuje „misne nakane“. Riječ je o već od prije poznatom prevarantu Jandri Daliću, uvjetno osuđenom zbog fizičkog nasrtaja na župnika i vjernike jedne zagrebačke župe, pa Vas molimo da budete oprezni i da ne nasjedate na prijevaru!

MLADA MISA FRA LEOPOLDA PALIĆA:

Mlada misa fra Leopolda  Palića, OFM, našeg župljanina biti će u našoj župi 1. srpnja u 11:00 sati. Radosni smo da u našoj župi rastu duhovna zvanja, stoga zahvalni Bogu za dar mladomisnika kao župa odlučili smo mladomisniku pokloniti jedan dar, pa molimo tko se želi uključiti i financijski pomoći, svoj prilog za mladomisnički dar može ostaviti u sakristiji.

Od srca zahvaljujemo!