12. siječnja 2020.

 

Današnjom nedjeljom završava božićno liturgijsko vrijeme i započinje vrijeme kroz godinu.

SVJETSKA MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA započinje ove subote, 18. siječnja. Središnje ekumensko molitveno slavlje biti će sljedeće nedjelje, 19. siječnja u zagrebačkoj katedrali u 19:00 sati. 

Sljedeća nedjelja je 2. nedjelja kroz godinu. Sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu. 

Župni oglasi

SPOMEN SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU:

ČETVRTAK: Sv. Berard i drugovi, mučenici, franjevci

PETAK: Sv. Antun Opat

 

ŽUPNI VJERONAUK I KATEHEZE:

Župni vjeronauk za prvopričesnike nastavlja se od ovog utorka, od 14. siječnja.

Župni vjeronauk za krizmanike nastavlja se od 5. veljače!

Svi ostali katehetski susreti u župi nastavljaju se početkom veljače.

 

SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U ZAGREBU:

9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu se održava Susret hrvatske katoličke mladeži. Sve vas mlade pozivamo na sudjelovanje u ovom susretu! U susretu se očekuje sudjelovanje oko 30.000 mladih iz svih krajeva Hrvatske i iz našeg grada.

 

Prilikom blagoslova obitelji podijelili smo vam prijavnice za smještaj mladih u vašim obiteljima. Imamo priliku pokazati dobro srce, i primiti mlade u naše obitelji, kao što su obitelji iz drugih mjesta u Hrvatskoj u kojima se održavao ovaj susret primali mlade iz naše župe. Molimo Vas, stoga,  da se u skladu sa vašim mogućnostima odazovete i prihvatite mlade na noćenje, a ispunjene prijavnice nam dostavite u župni ured do 31. siječnja! Unaprijed zahvaljujemo!

 

Sve vas mlade iz naše župe molimo za pomoć oko organizacije ovog susreta u župi ili gradu. Potrebni su nam mladi volonteri od 16. do 30. godina starosti za pomaganje u župi , i mladi od 18. do 30 godina starosti za pomaganje oko organizacije susreta u gradu u svibnju!

 

Molimo Vas da nam se prijavite u sakristiji osobno župniku ili putem facebook župne stranice! Unaprijed Vam zahvaljujemo!

 

SVJETSKA MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA započinje ove subote, 18. siječnja. Središnje ekumensko molitveno slavlje biti će sljedeće nedjelje, 19. siječnja u zagrebačkoj katedrali u 19:00 sati. Sve Vas pozivamo na molitvu i ekumensko slavlje u katedrali! Molitvena osmina traje do 25. siječnja.

 

Sljedeća nedjelja je 2. nedjelja kroz godinu. Sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

 

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.

 

U sakristiji možete nabaviti zidne kalendare za ovu 2020. godinu.