Današnjom nedjeljom završava ova liturgijska godina i liturgijsko vrijeme kroz godinu.
Sljedećom nedjeljom započinjemo novu liturgijsku godinu i vrijeme Došašća.

Spomendani svetaca i blaženika u ovom tjednu

PONEDJELJAK: Sv. Leonardo Portomauricijski, franjevac

UTORAK: Sv. Franjo Antun Fasani, franjevac

ČETVRTAK: Svi sveti Franjevačkog reda

PETAK: Sv. Andrija Apostol

Župni vjeronauk i kateheze

Za prvopričesnike je vjeronauk u srijedu, a za krizmanike u utorak i četvrtak po redovitom rasporedu, zajednički Biblijski susret naših bratstava Frame i OFS-a je u utorak u 20:30 sati.

Susret je otvoren i za sve ostale, želite li više poznavati i razumjeti Božju Riječ, pozivamo Vas na susret u utorak!

 

Novi turnus zaručničkog tečaja u našoj župi započinje sutra u ponedjeljak: predavanja su do petka svakog dana u 20:00 sati.

Đakonsko ređenje u našoj župi

Sljedeća nedjelja je 1. nedjelja došašća, ujedno i prva nedjelja u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja i prikupljamo Vaše priloge za odgoj svećeničkih i redovničkih kandidata.

ĐAKONSKO REĐENJE naših bogoslova, kapucina, fra Tomislava Trandlera i fra Dejana Lecića biti će u našoj crkvi sljedeće nedjelje pod sv. misom u 11:00 sati.

Red đakonata podijelit će im mons. Ivica Petanjak, biskup krčki.

Sve Vas pozivamo!

Najave i akcije

Ove i sljedeće nedjelje naši volonteri župnog Caritasa na ulazu u crkvu prodaju adventske vjenčiće koji su njihov ručni rad. Sav prihod od prodaje ide za siromašne obitelji naših župljana o kojima se brine naš župni Caritas.

 

Mješoviti pjevački zbor „Janjevo“ poziva sve zainteresirane na proslavu 120. obljetnice zbora večeras u franjevačkoj crkvi, u Aveniji Gojka Šuška u Dubravi, u 18:00 sati, sv. misu proslave predvodi fra Svetozar Kraljević, nakon sv. mise proslava će se nastaviti u dvorani Vinex u Oporovečkoj ulici.

 

Uz današnju nedjelju Krista Kralja, večeras, poslije večernje sv. mise u našoj crkvi orguljaški koncert „Kristu Kralju svega stvorenja“ održati će m. Kristijan Palčec. Sve vas toplo pozivamo!

 

Preporučamo uzmite vjerski tisak, osobito novi broj „Glasa Koncila“.