ŽUPNE OBAVIJESTI – 2. NEDJELJA KROZ GODINU – 17. 1. 2021.

Župni oglasi

SPOMENDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU OD 18. DO 24. SIJEČNJA:
SRIJEDA: Sv. Fabijan, papa i sv. Sebastijan, mučenici
ČETVRTAK: Sv. Agneza, djevica i mučenica
PETAK: Sv. Vinko, đakon i mučenik
_
U ovaj ponedjeljak, 18. siječnja, započinje svjetska molitvena osmina za jedinstvo kršćana koja završava na blagdan obraćenja Sv. Pavla, 25. siječnja.
Središnje ekumensko molitveno slavlje za Zagreb i Zagrebačku nadbiskupiju održat će se u crkvi Svetog Marka Križevčanina, Selska cesta 91, u subotu 23. siječnja, u 19 sati.
Na njemu će preko svojih predstavnika sudjelovati šest kršćanskih crkava koje djeluju na području grada Zagreba: katolička, srpska pravoslavna, makedonska pravoslavna, evangelička (luteranska), reformirana kršćanska kalvinska i baptistička.
Cijeli program molitvene osmine po danima možete pronaći ovdje: http://www.zg-nadbiskupija.hr/…/program-svjetske…
_
Ova subota je 23. u mjesecu veljači, u našoj župi je zavjetni dan sv. Padra Pia, sv. misa i molitva pred relikvijama je u subotu u 19:00 sati.
_
Blagoslov obitelji u župi smo završili, uključujući i naknadne blagoslove, svima zahvaljujemo koji ste nas u ovim prilagođenim uvjetima primali, bilo je lijepo zajedno moliti. Budimo u ovoj godini otvoreni u svojim obiteljima Gospodinu, a on će nas blagoslivljati, voditi i čuvati!
_
Svi katehetski susreti i župni vjeronauk nastavljaju se od 1. veljače.
_

Sljedeća nedjelja je 3. nedjelja kroz godinu, sv. mise su u 7:30; 9:00 11:00 i 19:00 sati.

Termin tečaja za zaručnike u našoj župi u ovom mjesecu je od 25. do 29. siječnja, budući je već popunjen, molimo zaručnike da se putem naše župne web stranice prijavljuju za ostale termine u sljedećim mjesecima na linku: https://www.kapucinileopoldzagreb.com/prijava-za…/
_
Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.
U sakristiji možete nabaviti zidne kalendare za ovu 2021. godinu