23. 1. 2022.

Nastavljamo svjetsku molitvenu osminu za jedinstvo kršćana, koja završava na blagdan obraćenja Sv. Pavla, 25. siječnja u utorak.
Lijepo molimo župljane da se uključe u čišćenje crkve. Sada to rade naši trećoreci i framaši.
Naša crkva se ne grije, jer je to preskupo, tj. crkva plaća plina kao i firme. Žao nam je što se ne možemo financijski pokriti i zato ne grijemo.

Sljedeća nedjelja je 4. nedjelja kroz godinu.

Kroz tjedan slavimo:

PONEDJELJAK: Sv. Franjo Saleški, biskup i crkveni naučitalj

UTORAK: Obraćenja sv. Pavla apostola. Svečano se slavi u Retkovcu, glavna misa je u 19 sati

SRIJEDA: Sv. Timotej i Sv. Tito biskupi

PETAK: Sv. Tomo Akvinski, prezbiter i crkveni naučitelj


Nastavljamo svjetsku molitvenu osminu za jedinstvo kršćana koja završava na blagdan obraćenja Sv. Pavla, 25. siječnja u utorak.

Svi katehetski susreti i župni vjeronauk nastavljaju se od 31. siječnja – ponedjeljak.

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.


POSEBNE OBAVIJESTI

  1. Lijepo molimo župljane da se uključe u čišćenje crkve. Sada to rade naši trećoreci i framaši. Crkva je velika i hladna, ako netko može odvojiti mjesečno sat vremena bilo bi nam od velike pomoći. Tko može i želi neka se javi u župnom uredu radi dogovora.
  2. Vjerujem da ste osjetili da se crkva ne grije. Radi informacija; u Adventu smo na zornicama skupili 35,000,00 kn, a plin u prosincu platili 58.000,00 kn. Nažalost naša država stavlja nas na razinu firme (valjda proizvodimo nove kršćane), a ne na razinu kućanstva. Žao nam je što se ne možemo financijski pokriti i zato ne grijemo.