3. svibnja 2020.

 

Od ove nedjelje ponovno možemo slaviti euharistiju zajedno, pa Vas molimo da se u sudjelovanju na liturgijskim slavljima pridržavate uputa.

Današnja nedjelja je nedjelja molitve za duhovna zvanja, molimo Gospodina za dar duhovnog poziva svećeničkih i redovničkih kandidata.

Župni oglasi

Današnja nedjelja je nedjelja molitve za duhovna zvanja, molimo Gospodina za dar duhovnog poziva svećeničkih i redovničkih kandidata.

Za odgoj svećeničkih i redovničkih kandidata prikupljamo i vaše priloge koje možete staviti u škrabicu označenu „za sjemenište“. Na svakom Vašem daru od srca zahvaljujemo!

 

Od ove nedjelje ponovno možemo slaviti euharistiju zajedno, pa Vas molimo da se u sudjelovanju na liturgijskim slavljima pridržavate uputa:

  • Dezinficirajte ruke na ulazu priloženim sredstvom
  • U sjedenju i stajanju držimo razmak od 2m između osoba (osobe koje su iz istog kućanstva ne trebaju držati razmak)
  • Za vrijeme sv. mise preporuča se nošenje zaštitnih maski za lice, obavezno kod pristupanja sv. ispovijedi!
  • pričest primamo samo na ruku.
  • Nakon sv. mise ne okupljamo se i ne zadržavajmo pred crkvom.
  • Osobe koje su u rizičnoj skupini: starije osobe slabijeg zdravlja, osobe koje su prehlađene ili imaju povišenu temperaturu, osobe koje boluju od kroničnih bolesti i osobe koje boluju od bolesti krvožilnog ili dišnog sustava – molimo da i dalje ostanu kod kuće i prate sv. misu preko TV ekrana!
  • Kad god vremenske prilike budu dopuštale sv. misu slavit ćemo na otvorenom kraj crkve, osobito nedjeljom, pa vas molimo po mogućnosti tada dođite bez svojeg automobila i ponesite neki stolčić za sjedenje.
  • Čuvajmo jedni druge – a Bog će nas sve zajedno čuvati!

 

Od danas 3. svibnja, započinjemo i devetnicu za župni blagdan Sv. Leopolda Mandića!

Kod večernje sv. mise u 19:00 sati molimo molitvu devetnice.

Trodnevnicu pred blagdan, 9., 10, i 11. svibnja predvodit će don Mihovil Kurkut, vlć Domagoj Glasnović i fra Mate Bašić.

 

Mjesec je svibanj posvećen molitvi Bl. Djevici Mariji, pa kroz ovaj mjesec molimo krunicu zajedno na otvorenom pred spiljom Gospe Lurdske u dvorištu crkve svaku večer u 21:00 sat.

 

Župni ured radi još uvijek samo putem telefona i e-maila.

 

Nakon sv. misa u sakristiji se možete obratiti za upis vaših misnih nakana za mjesec svibanj i lipanj.