ŽUPNI OGLASI ZA 34. NEDJELJU KROZ GODINU – A
NEDJELJA KRISTA KRALJA – 22. 11. 2020.

Župni oglasi

Ove nedjelje nakon sv. mise u 9:00 sati biti će u crkvi predstavljanje nove knjige sa izvrsnim pričama za djecu pod naslovom “Sjajna trojka”, autorice prof. Dubravke Rovičanac, naše župljanke, u izdanju „Kršćanske sadašnjosti“ i nastale kroz suradnju autorice sa Hrvatskim katoličkim radijem. Knjigu možete nabaviti po posebnoj cijeni na ulazu crkve na štandu župnog Caritasa.
SPOMENDANI I BLAGDANI SVETACA I BLAŽENIKA U TJEDNU od 23. do 28. STUDENOG:
UTORAK: Sv. Andrija Dung-Lac i drugovi, mučenici
SRIJEDA: Sv. Katarina Aleksandrijska, djevica i mučenica
ČETVRTAK: Sv. Leonardo Portomauricijski, franjevac
PETAK: Sv. Franjo Antun Fasani, franjevac
SUBOTA: Svi Sveti Franjevačkog reda
Ponedjeljak je 23. u mjesecu, zavjetni je dan Sv. Padra Pia u našoj župi, Sv. Misa i molitva pred relikvijama je u 19:00 sati.
KATEHEZE U ŽUPI:
• Vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike je po redovitom rasporedu. Molimo sve prvopričesnike koji se žele pretplatiti na „Mali koncil“ da obavezno u ovom tjednu donesu pretplatu na sat župnog vjeronauka.
• Susret Franjevačke mladeži je utorkom i četvrtkom u 20:15 sati.
• Susret Franjevačkog svjetovnog reda je četvrtkom u 20:15 sati.
• Tečaj za zaručnike održava se u ovom tjednu od 23. do 27. studenog, predavanja su svakog dana u crkvi u 20:00 sati.
Za sudjelovanje u svim sv. misama, katehezama, susretima i tečaju molimo obavezno poštujte epidemiološke mjere zaštite. Prema novim mjerama na sv. misi u crkvi može biti prisutno vjernika koliko ima označenih mjesta – u našoj crkvi 160.
ADVENTSKI ŠTAND NAŠEG ŽUPNOG CARITASA:
Na ulazu možete nabaviti adventske vjenčiće, prigodne ukrase koje su izradili naši župni volonteri, te knjigu priča za djecu „Sjajna trojka“ autorice prof. Dubravke Rovičanac, naše župljanke. Sav prihod adventskog štanda ide za potrebe siromašnih obitelji u našoj župi.
Sljedeća nedjelja je 1. nedjelja došašća – započinjemo vrijeme Adventa i novu liturgijsku godinu. Sv. Mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.