13. 11. 2022.

U ponedjeljak je sv. Nikola Tavelić, franjevac, mučenik
U srijedu, ovaj tjedan s početkom u 19 sati započinje duhovna obnova
U četvrtak je sv. Elizabeta Ugarska, zaštitnica FSR-a.
Sljedeća je nedjelja Krist Kralj svega stvorenog

KROZ TJEDAN SLAVIMO:

PONEDJELJAK: Sv. Nikola Tavelić, prezbiter i mučenik

ČETVRTAK: SV. ELIZABETA UGARSKA, zaštitnica Franjevačkoga svjetovnog reda

Sljedeća nedjelja je 34. nedjelja kroz godinu, nedjelja KRISTA KRALJA – posljednja nedjelja u ovoj liturgijskoj godini – sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.


OBAVIJEST:

Draga braćo i sestre, nalazimo se u vremenima kada je uistinu potrebno moliti za zdravlje nas samih, a i naših bližnjih. Zato u petak započinjemo trodnevnicu u čast Gospi od Zdravlja. Od petka će na oltaru biti slika Gospe od Zdravlja kojoj ćete se u dane trodnevnice moći moliti za vaše zdravlje i zdravlje vaših bližnjih. Tijekom trodnevnice će se prije mise moliti krunica, molitva i litanije u čast Gospi od Zdravlja. U ponedjeljak je svečano misno slavlje i proslava Gospe od Zdravlja u 19 sati.

Danas je i Nedjelja siromašnih osoba. Preporučujemo sve siromašne u vaše molitve a pogotovo za naše župljane za koje brine naš župni Caritas. Da nam Gospodin dadne snage da uvijek i svakom pomognemo u potrebi.

U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za 2022. godinu.


OBAVIJEST:

Nastavljamo s našim duhovnim mjesečnim obnovama u župi. U srijedu, ovaj tjedan s početkom u 19 sati započinje duhovna obnova. Redoslijed duhovne obnove je : sveta misa, slavljenje , kateheza i klanjanje. Duhovnu obnovu vodi naš župni vikar fra Josip Ćibarić, pjesmom animira zbor mladih Voluntas Tua. Sve vas pozivamo.