Današnja nedjelja je NEDJELJA CARITASA. Pod svim sv. misama na ulazu u crkvu naši volonteri Caritasa prikupljaju dobrovoljne priloge za Hrvatski Caritas. Na svakom Vašem daru od srca zahvaljujemo!

Betlehemsko svjetlo i koncert

Večeras na početku sv. mise u 19,00 sati u našu crkvu dolazi Betlehemsko svjetlo, donijet će ga naši izviđači.

Nakon sv. mise u 19,00 sati večeras u našoj crkvi pozivamo Vas na adventski dobrotvorni koncert „Toplo srce za topli dom“ na kojem će nastupiti Zbor Mladih Zagrebačke nadbiskupije, Zbor frama grada Zagreba i naš župni zbor mladih. Sve vas pozivamo na ovaj izniman koncert! Ovim koncertom prikupljamo priloge za nabavu ogrijeva za potrebite obitelji o kojima skrbi naš župni Caritas.

 

Još kroz ovaj tjedan pozivamo vas na MISE ZORNICE u 6,00 sati (ujutro) kao posebni vid naše duhovne priprave u došašću! Ovim 3. adventskim tjednom, od ponedjeljka, 17. prosinca, započinje naša uža priprava za Božić – božićna devetnica!

Župni vjeronauk i kateheze

Župni vjeronauk za prvopričesnike je u ovom tjednu po redovitom rasporedu.

Župnog vjeronauka za krizmanike neće biti, umjesto vjeronauka svi krizmanici trebaju doći na župnu ispovijed!

Župna predbožićna ispovijed

  • ZA DJECU OD 4. DO 8. RAZREDA: UTORAK, 18. PROSINCA U 9.30 I 15.30 SATI
  • ZA MLADE I ODRASLE: SUBOTA, 22. PROSINCA U 20:00 SATI
  • ZA STARE I NEMOĆNE PO OBITELJIMA: PETAK, 21. PROSINCA, OD 9:00 DO 12:00 SATI
  • Molimo Vas da nam danas ili kroz ove dane do petka u sakristiji poslije sv. mise ili u župnom uredu prijavite vaše stare i nemoćne članove obitelji za predbožićnu ispovijed!
Kroz došašće

ADVENTSKO BIBLIJSKO BDIJENJE ZA MLADE (kao priprema za susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu):

Održat će se ovog petka, 21. PROSINCA, u našoj crkvi s početkom u 19,30 (nakon večernje sv. mise). Priređuju ga naši framaši, a na bdijenje pozivamo sve mlade, osobito krizmanike, a i sve vas ostale!

 

Na izlazu iz crkve možete nabaviti ZIDNE kalendare za novu, 2019. godinu.

Također još kroz ovaj zadnji tjedan došašća uz sv. mise naš župni Caritas na ulazu u crkvu prikuplja donacije u trajnim prehrambenim proizvodima za božićne pakete pomoći našim siromašnim župljanima. Na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!

 

Sve NOVODOSELJENE OBITELJI u našoj župi KOJI JOŠ NISU PRIJAVLJENI ZA BLAGOSLOV, a željeli bi da im za božićne dane dođemo u blagoslov, molimo da se prijave u sakristiji ili župnom uredu!

 

Sljedeća nedjelja je 4. nedjelja došašća, sv. mise su po redovitom rasporedu.

Prikazivanje vrijednog filma „40 dana za život“ o problemima pobačaja u našem društvu biti će sljedeće nedjelje u našoj crkvi u 20:00 sati. Sve Vas pozivamo!

 

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, Malog koncila, Kane i Živog vrela…