Župni oglasi

03.10.2021. 

 

Danas je prva nedjelja u mjesecu dan molitve i sabiranja Vaših priloga za svećenička i redovnička zvanja. Nakon večernje mise je obred Premiruća svetoga Franje.

 

KROZ TJEDAN SLAVIMO:

PONEDJELJAK: Sv. Franjo Asiški, utemeljitelja svih franjevačkih redova. Na večernjoj sv. misi u 19:00 sati ćemo mi braća kapucini i članovi Franjevačkog svjetovnog reda obnoviti svoje redovničke zavjete, a članovi Franjevačke mladeži svoja obećanja. Misu slavi dom Tihomir Šutalo, provincijal Salezijanaca.

ČETVRTAK:  Bl. Djevica Marija od Krunice, spomendan

 

VJERONAUK U ŽUPI:

Dodatne sate vjeronauka u župi za učenike 3. i 8. razreda osnovne škole, pripravnike za sakramente sv. pričesti i krizme, započet ćemo od 11. listopada! Zbog problema (zdravlja) ovaj tjedan nećemo imati župni vjeronauk. Za sljedeći tjedan pogledajte dobro kada je vjeronauk za koji razred i koju školu.

Raspored župnog vjeronauka možete vidjeti na oglasnoj ploči i na stranici župe.

 

Sljedeća nedjelja je 28. nedjelja kroz godinu, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

Od tiska na stoliću za tisak preporučamo osobito Glas Koncila, Mali Koncil, Kanu….

 

ĐAKONSKO REĐENJE:

U subotu, 9. listopada, u crkvi sv. Ivana XXIII. Pape na Klaki, u 10 sati, biti će đakonsko ređenje. Na ređenju biti će naši Kapucini fra Josip Milatović i fra Ivan Perić Molimo Gospodina da službu đakova u Rijeci i u Splitu vrše puni žara i služenja. Preporučamo ih u Vaše molitve.