15. rujna 2019.

 

U utorak, 17. rujna je blagdan rana sv. Franje Asiškog.
Roditeljski sastanak za početak ŽUPNE KATEHEZE za roditelje djece od 3. do 8. razreda osnovne škole biti će sutra, u ponedjeljak 21. rujna, u 20:00 sati u crkvi.

Ispovijed djece je 18. rujna od 10 do 16 sati, a zaziv Duha Svetoga 22. rujna u 9 sati.

 

Župni oglasi

SPOMEN SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU od 16. do 22. rujna:

  • PONEDJELJAK: Sv. Kornelije, papa i Ciprijan, biskup, mučenici
  • UTORAK: RANE SVETOG NAŠEG OCA FRANJE ASIŠKOG – blagdan
  • SRIJEDA: Sv. Josip Kupertinski, prezbiter
  • PETAK: Sv. Andrija Kim Taegon i drugovi, mučenici
  • SUBOTA: Sv. Matej, apostol

 

ŽUPNE SKUPINE, KATEHEZE I VJERONAK:

  • Roditeljski sastanak za početak ŽUPNE KATEHEZE za roditelje djece od 3. do 8. razreda osnovne škole biti će sutra, u ponedjeljak 21. rujna, u 20:00 sati u crkvi – molimo da od djece SVIH OVIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE dođe bar jedan roditelj!
  • SV. ISPOVIJED za početak školske godine za djecu od 4. do 8. razreda biti će u ovu srijedu, 18. rujna, u 10:00 ili 16:00 sati, molimo vas, djeco, da obavezno dođete, roditelji potaknite ih!
  • SV. MISA ZAZIVA DUHA SVETOG ZA POČETAK ŠKOLSKE GODINE biti će sljedeće nedjelje, 22. rujna, u 9:00 sati – pozivamo sve učenike, učitelje i roditelje, osobito male prvašiće koji su tek krenuli u školu jer će biti blagoslov sve djece!
  • ŽUPNI VJERONAUK za prvopričesnike i krizmanike, „Glasnike Velikoga kralja“, biblijske kateheze i ostale župne kateheze započet ćemo POČETKOM LISTOPADA.

 

U ovaj utorak, 17. rujna, blagdan je Rana sv. našeg oca Franje Asiškog. Sv. misu u 19:00 sati predvodit će krčki biskup, mons. Ivica Petanjak. Pozivamo vas sve!

 

TRODNEVNICU ZA BLAGDAN SV. PADRA PIA započinjemo u ovaj petak, 20. rujna.

Trodnevnici predvodi vlč. Đuliano Trdić iz zajednice „Omnia Deo“

Svakog dana trodnevnice je u 18:30 molitva krunice i prilika za ispovijed, u 19:00 sveta misa, nakon mise duhovna obnova i molitva s relikvijama sv. Padra Pia.

 

BLAGDAN SV. PADRA PIA – slavimo u ponedjeljak, 23. rujna.

Svečanu sv. misu blagdana u 19:00 sati predvodit će fra Ivan Matić, upravitelj kuće susreta „Tabor“

 

Sljedeća nedjelja, 22. rujna, je 25. nedjelja kroz godinu, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

 

Na sv. misi u 9:00, 11:00 i 19:00 sati s nama je predstavnik terapijske zajednice iz Đurmanca, koji svjedoči o opasnostima ovisnosti. Tako svake godine početkom školske i akademske godine želimo vam obratiti pažnju na prevenciju ovisnosti među mladima.