5. 12. 2021.

Nastavljamo hod kroz vrijeme došašća – vrijeme pokore i radosnog iščekivanja Kristova rođenja.
Kroz cijelo vrijeme došašća pozivamo vas na MISE ZORNICE u 6,00 sati (ujutro) svakog dana u tjednu – osim nedjelje!
U srijedu je svetkovina Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije.
Iduća nedjelja je Nedjelja Caritasa – kršćanske djelotvorne ljubavi i dobrote.

Danas je prva nedjelja u mjesecu, dan molitve i sabiranja Vaših priloga za duhovna zvanja. Na izlazu iz crkve možete dati svoj dar našim bogoslovima ili volonterima na tu nakanu.

Sutra je spomen na sv. Nikolu biskupa. Svečanu večernju misu u 19 sati, za vjernike porijeklom iz Janjeva – ali i za sve ostale štovatelje, predslavi mons. Petar Palić, mostarsko-duvanjski biskup. Nakon mise na izlazu moći čete dati svoj dar za pomoć preostalim našim ljudima u Janjevu.

U utorak 7. 12. u 19:45 održat će se svečana  akademija u čast Bezgrešnoj. Akademija će biti održana u Crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubravi. Akademiju tradicionalno organiziraju franjevački bogoslovi kao pripremu za svetkovinu Bezgrešnog začeća Marijina. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže počastiti zaštitnicu našega Reda.

U srijedu je svetkovina Bezgrešnog začeća BDM. Kod nas su mise u 6 i 19 sati. Svečano se slavi u istoimenoj Franjevačkoj crkvi u Aveniji Gojka Šuška s misom je u 18:00 sati.


Kroz cijelo vrijeme došašća pozivamo vas na MISE ZORNICE u 6,00 sati (ujutro) svakog dana u tjednu – osim nedjelje!

Sljedeća nedjelja je 3. nedjelja došašća, – NEDJELJA CARITASA

  • prikupljat ćemo priloge za pomoć najpotrebnijima u župi.

Na izlazu iz crkve možete nabaviti ZIDNE kalendare za novu 2022. godinu, radove župnog Caritasa i devocionalije povodom svetog Nikole

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, Malog koncila, Kane i Živog vrela…