Župni oglasi

5. NEDJELJA KROZ GODINU – 7. 2. 2021.
_

SPOMENDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU OD 8. DO 13. VELJAČE:
UTORAK: Sv. Skolastika, djevica
_
SRIJEDA: Bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik
Proslava blagdana, u srijedu 20. veljače, biti će sv. misom ispred Katedrale u 17:00 sati koju će predvoditi kardinal Josip Bozanić, uz izravni prijenos na HRT, a trodnevnica će se održavati od ove nedjelje, 7. veljače, do utorka, 9. veljače, u našoj susjednoj župi Sv. Pape Ivana XXIII. svakog dana u 18:00 sati također uz izravni prijenos HRT.
_
ČETVRTAK: Bl. Dj. Marija – GOSPA LURDSKA – SVJETSKI DAN BOLESNIKA
Sv. Mise u našoj crkvi su u 7:30 i 19:00 sati
Sv. Misu u 19:00 sati predvoditi će fr. Ilija Grgić, misionar Krvi Kristove i nacionalni duhovnik HKDMST, te na kraju sv. mise ćemo podijeliti sakrament bolesničkog pomazanja svim bolesnima.
Sve prisutne molimo za pridržavanje epidemioloških mjera tijekom sv. mise.
_
ŽUPNI VJERONAUK:
Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike je redovit po ustaljenom rasporedu. Vjeroučenici su dužni za vrijeme župnog vjeronauka poštivati epidemiološke mjere kao i za vrijeme nastave u školi.
_
Sljedeća nedjelja je 6. nedjelja kroz godinu, sv. mise su u 7:30; 9:00 11:00 i 19:00 sati.
_
U sljedeću nedjelju, 14. veljače, u našoj župi, uz Dan života, svetom misom u 11:00 sati slavimo NEDJELJU BRAČNIH JUBILEJA.
Molimo sve bračne parove koji tokom ove kalendarske godine slave 10, 20, 25, 30, 40, 50.- tu obljetnicu braka da nam se jave kako bi ih upisali i kako bi svi zajedno sv. misom proslavili bračni jubilej i obnovili svoje bračne zavjete.
_
Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.