14. lipnja 2020.

 

U petak, 19. lipnja, je PRESVETO SRCE ISUSOVO, svetkovina.

Zaručnički tečaj je od ponedjeljka, 15. lipnja, do petka, 19. lipnja.

Naši đakoni fra Josip Stanković i fra Josip Ćibarić biti će zaređeni za svećenike ove subote, 20. lipnja u 10:00 sati u Nacionalnom Marijanskom svetištu u Mariji Bistrici.

 

Župni oglasi

SPOMENDANI I BLAGDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU:

  • PETAK: PRESVETO SRCE ISUSOVO, SVETKOVINA
    Sv. Mise su našoj crkvi su u 7:30 i 19:00 sati
  • SUBOTA: Bezgrešno srce Marijino, spomendan 

PRIPRAVA PRVOPRIČESNIKA:

MOLIMO RODITELJE PRVOPRIČESNIKA 3C RAZREDA O.Š. „DR. ANTE STARČEVIĆ“ i O. Š. „Žuti Brijeg“ DA PRVOPRIČESNIČKE HALJINE OPRANE I UREĐENE VRATE U ČETVRTAK, 18. LIPNJA U 20:00 SATI!

Podjela fotografija za sve razrede prvopričesnika obje škole biti će u četvrtak, 18. lipnja, u 20:00 sati (roditelji neka dođu po fotografije).

Sve prvopričesnike (i roditelje) pozivamo redovito na sv. misu svake nedjelje u 9:00 sati!

 

ZARUČNIČKI TEČAJ:

Od ponedjeljka, 15. lipnja do petka 19. lipnja, u našoj crkvi svakog dana od 20:00-21:00 sat održavat će se još jedan tečaj za zaručnike. Sve zaručnike koji su se prijavili podsjećamo na redoviti dolazak

 

SVEĆENIČKO REĐENJE:

Naši đakoni fra Josip Stanković i fra Josip Ćibarić biti će zaređeni za svećenike ove subote, 20. lipnja u 10:00 sati u Nacionalnom Marijanskom svetištu u Mariji Bistrici. Sve Vas pozivamo na ređenje, a njih dvojicu i sve ovogodišnje ređenike preporučimo u naše molitve.

 

Mlada misa fra Josipa Ćibarića biti će u susjednoj župi sv. Mihaela sljedeće nedjelje, 21. lipnja u 12:00 sati. Za mladu misu župna zajednica pripremat će se trodnevnicom od četvrtka do subote koju će predvoditi fra Leopold Palić, fra Stjepan Brčina i fra Tomislav Trandler (pogledajte plakat vani na našoj oglasnoj ploči).

 

Fra Josip Stanković, koji je službu đakonata vršio ovdje u našoj župi, svoju prvu sv. misu služit će također sljedeće nedjelje, 21. lipnja, u našoj crkvi u 9:00 sati.

 

Sljedeća nedjelja, 21. lipnja, je 12. NEDJELJA KROZ GODINU.
Sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

 

HOD ZA ŽIVOT:

27. lipnja u Zagrebu će se održati HOD ZA ŽIVOT u kojega vas pozivamo sve – hodajmo za zaštitu prava obitelji, djece, nerođenih. Naši volonteri na ulazu crkve prodaju prigodne majice za sudjelovanje u ovom hodu, pa se, molimo vas, kod njih prijavite, uzmite majicu, i saznajte sve ostale informacije. 

 

Od tiska na stoliću za tisak kod kipa sv. Nikole preporučamo osobito Glas Koncila, Mali koncil, Kanu…