6. 2. 2022.

U četvrtak, 10. veljače, je bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik – Stepinčevo. Pripremat ćemo se trodnevnicom.
U petak, 11. veljače, slavimo Gospu Lurdsku i Svjetski dan bolesnika. Misa s podjelom bolesničkog pomazanja je u 19 sati.
Duhovna obnova za mlade je u utorak, 8. veljače. Pozivamo sve, a osobito mlade!
Unatoč nepovoljnoj situaciji oko cijene plina odlučili smo zajedno uz vašu pomoć grijati crkvu.

SPOMENDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU OD 7. DO 12. VELJAČE:

PONEDJELJAK: Sv. Koleta, djevica

SRIJEDA: Sv. Skolastika, djevica

ČETVRTAK: Bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik

PETAK: Bl. Dj. Marija – GOSPA LURDSKA – SVJETSKI DAN BOLESNIKA
Sv. Mise u našoj crkvi su u 7:30 i 19:00 sati
Svečanu Sv. Misu u 19:00 sati predvoditi će preč. MATIJA PAVLAKOVIĆ, rektor Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, te ćemo pod sv. misom podijeliti sakrament bolesničkog pomazanja svim bolesnima.


Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.

Trodnevnica u čast bl. Alojzija Stepinca na razini grada Zagreba će biti u župama grada Zagreba. Jedan dan trodnevnice u srijedu će se održati u župi svetog Mihaela u 19 sati. Svetu Misu predvodi mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački uz prisustvo blaženikove relikvije.

Prva je nedjelja u mjesecu. Molitvena je i sabirna za svećenička i redovnička zvanja.
Vaš prilog možete ubaciti na izlazu iz crkve u košarici kod naših bogoslova. Od toga se školuju naših 17 kapucinskih kandidata i bez vaše pomoći to ne bi bilo moguće. Hvala vam na svakom vašem daru.

Preporučamo se i dalje u vašu dobrotu što se tiče grijanja crkve. Crkva se i dalje grije i ako tko želi i može pomoći svoj dar može staviti u škrabici naznačenoj za grijanje koja se nalazi kod tiska. Hvala vam od srca.


POSEBNA OBAVIJEST: U utorak, 8.2. sljedeći tjedan u našoj župi biti će duhovna obnova za mlade na koju dolazi popriličan broj ljudi i koja je već postala tradicija u našoj župi. Pozivamo sve, a osobito mlade da se odazovete i dođete i u zajedništvu slavimo Gospodina. Duhovna obnova počinje u 19 sati svetom, nakon koje se nastavlja program duhovne obnove i klanjanje. Za vrijeme duhovne obnove na raspolaganju će biti svećenici za ispovijedanje. Duhovnu obnovu vodi naš župni vikar fra Josip Ćibarić, a animira zbor mladih Voluntas Tua.