9. veljače 2020.

 

 

Današnjom nedjeljom slavimo i Dan života – njome slavimo u našoj župi i nedjelju bračnih jubileja. Pod župnom sv. misom u 11:00 sati bračni parovi iz naše župe će proslaviti svoje obljetnice braka i obnoviti bračne zavjete!

Župni oglasi

SPOMEN SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU:

 

PONEDJELJAK: Bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik 

  • Obilježavanje 60. obljetnice smrti bl. Kardinala Alojzija Stepinca biti će u Zagrebačkoj katedrali sutra, 10. veljače, u 19:00 sati sv. Euharistijskim slavljem kojeg će predvoditi nadbiskup, kardinal Josip Bozanić.

UTORAK: Bl. Djevica Marija – Gospa Lurdska – dan bolesnika 

  • misa za medicinsko osoblje i liječnike biti će u Hrvatskom katoličkom sveučilištu u 18:00 sati.
  • U našoj crkvi, sv. misu sa podjeljivanjem bolesničkog pomazanja za sve teže bolesne vjernike predvodit će u 19:00 sati don Damir Stojić. Sve Vas pozivamo!

 

ŽUPNI VJERONAUK I KATEHEZE: 

 

Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike je po redovitom rasporedu

 

Biblijska kateheza je ponedjeljkom u 20:15 sati.

 

Susreti Franjevačke mladeži su utorkom, a Franjevačkog svjetovnog reda četvrtkom u 20:15 sati.

 

 

SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U ZAGREBU:

  • 9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu se održava Susret hrvatske katoličke mladeži.
  • Svi mladi iz naše župe koji žele sudjelovati u ovom susretu moraju nam se prijaviti! Prijave primamo do 15. ožujka.
  • Zahvaljujemo svima Vama koji ste se prijavili za primanje mladih na noćenje. No prijavilo nam se samo 70 obitelji od 2900 obitelji koliko ih imamo u župi… 

 

Sljedeće nedjelje naše katoličke medicinske sestre poslije svih misa organiziraju besplatnu kontrolu krvnog tlaka i šećera za sve župljane u vjeronaučnoj dvorani, odazovite se i kontrolirajte svoje zdravlje, jer bolje je spriječiti nego liječiti! 

 

Također, sljedeće nedjelje poslije svih misa predstaviti će nam se svojim radovima misijska zajednica „Vijenac“ i moći ćete pomoći ili pridružiti se njihovom radu u misijama. 

 

A na kraju mise će nam se predstaviti terapijska zajednica za liječenje ovisnika iz Đurmanca – predstavnik zajednice će kratko predstaviti njihov rad.