Večeras nakon sv. mise u 19,00 sati u našoj crkvi biti će Prikazivanje vrijednog filma „40 dana za život“ o problemima pobačaja u našem društvu i o ovoj vrijednoj kampanji koja je u našoj domovini spasila mnoge nerođene i promijenila mnoge živote. Sve Vas pozivamo!
Film će biti prikazan i u još jednom terminu: na blagdan Nevine dječice, u ovaj petak, 28. prosinca, nakon večernje sv. mise!

Nedjelja Caritasa

Prošle nedjelje, nedjelje Caritasa, prikupljeno je 8.254kn, a od humanitarnog koncerta 4.923,00 kn. Na svim Vašim prilozima u ime župnog i biskupijskog Caritasa od srca zahvaljujemo!

Raspored sv. misa i događanja u našoj župi

Još sutra, na Badnjak vas pozivamo na posljednju Sv. MISU ZORNICU u 6,00 sati (ujutro)!

Ponedjeljak, 24. 12. 2018. BADNJAK:

  • u 6,00 sati zornica
  • U 20,00 sati sv. misa bdijenja na koju posebno pozivamo starije i djecu (nakon sv. mise naši prvopričesnici će izvesti i prigodni božićni igrokaz!)
  • U ponoć je misa polnoćka! Pozivamo vas u crkvu ranije, već od 23,30 pjevat ćemo sa našim župnim zborovima božićne pjesme!

Utorak, 25. prosinca, BOŽIĆ i srijeda 26. prosinca, blagdan sv. Stjepana:

  • mise su po nedjeljnom rasporedu: u 7,30; 9,00 11,00 i 19,00 sati.

Četvrtak, 27. prosinca, blagdan sv. Ivana Apostola: sv. mise su u 7,30 i 19,00 sati

Petak, 28. prosinca, blagdan NEVINE DJEČICE, mučenika: sv. mise su u 7,30 i 19,00 sati, a kod večernje sv. mise biti će blagoslov djece!

Blagoslov obitelji

U četvrtak, 28. prosinca, krećemo u blagoslov obitelji

  • Svakoga dana u blagoslov krećemo od 9,00 sati pa na dalje.
  • Ukoliko ste novi u župi ili želite blagoslov po prvi puta, te ako vas u toku blagoslova nismo zatekli kod kuće, a željeli biste naknadni blagoslov, molimo dođite se osobno prijaviti u sakristiji ili župnom uredu.

Raspored blagoslova obitelji možete naći na plakatu u oglasnoj ploči crkve, na listiću (na stolu za tisak u crkvi) kojeg uzmite i ponesite, ili na web i facebook stranici župe.

Župni vjeronauk

Sav župni vjeronauk i svi katehetski susreti u župi nastavljaju se poslije božićnih blagdana s početkom mjeseca veljače!

 

Sljedeća nedjelja je NEDJELJA SV. OBITELJI – ISUSA, MARIJE I JOSIPA, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu (u 7,30; 9,00; 11,00 i 19,00 sati),
Sljedeće nedjelje nakon večernje sv. mise Božićni koncert u našoj crkvi održat će KUD „Bosiljak“ – sve Vas pozivamo!

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, Malog koncila, Kane i Živog vrela.

Zidne kalendare za novu 2019. godinu možete nabaviti na ulazu crkve ili u sakristiji.