07. 11. 2021.

Prva je nedjelja u mjesecu. Molitvena je i sabirna za naše svećeničke i redovničke kandidate u formaciji.
U utorak, 9. 11. 2021. u našoj župi bit će duhovna obnova za mlade. Svi mladi su pozvani!
Nika Rogar, koja ima cerebralnu paralizu i ide na presađivanje matičnih stanica u Austriju – Beč, treba našu pomoć.

KROZ TJEDAN SLAVIMO:

UTORAK: Posveta Lateranske bazilike

SRIJEDA: Sv. Leon Veliki, papa i crkveni naučitelj

ČETVRTAK: Sv. Martin Tourski, biskup

PETAK: Sv. Jozafat, biskup i mučenik

Sljedeća nedjelja je 33. nedjelja kroz godinu – sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

Od tiska preporučujemo Glas Koncila i ostali vjerski tisak.


OBAVIJEST!

Prva je nedjelja u mjesecu. Molitvena je i sabirna za naše svećeničke i redovničke kandidate u formaciji. Bogu hvala, Gospodin nam je podario 20 mladića koji se spremaju biti svećenici i redovnici u našoj Kapucinskoj zajednici. Vaš prilog možete ostaviti u košari kod naših bogoslova na izlaznim vratima. Hvala od srca na svakom vašem daru i neka vam Gospodin udijeli obilje blagoslova.


DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

U utorak, 9. 11. 2021. preksutra u našoj župi bit će duhovna obnova za mlade. Duhovnu obnovu vodi naš župni vikar fra Josip Ćibarić a pjesmom animira grupa Amorose. Pozivamo vas sve na duhovnu obnovu, a osobito mlade. Duhovna obnova počinje misom u 19 sati i nakon mise će biti slavljenje, kateheza i klanjanje. Obavijesti pogledajte na plakatu na izlaznim vratima crkve.


MOLBA ZA POMOĆ

Danas je ovdje s nama otac djevojke Nike Rogar, koja ima cerebralnu paralizu. Nika ide na presađivanje matičnih stanica u Austriju – Beč, a postupak košta 10 000 eura. Bila je već tri puta i postiže jako dobre rezultate. Puno hvala svima koji su prošli puta pomogli.

Postupak se mora ponoviti još nekoliko puta pa u tu svrhu otac nudi majice sa logom “Daruj Osmijeh” po simboličnoj cijeni od 60,00 kn.

Toplo preporučamo svima u mogućnosti, da kupnjom majice ili svojim prilogom sudjeluju u ovoj akciji kako bi Nika dobila priliku za nastavak liječenja.