12. 3. 2023.

Započeli smo devetnicu u čast sv. Josipa
Duhovna obnova za mlade je 15. ožujka u 19 sati.
Hodočastimo u Padovu (28. travnja) i u Međugorje.
Sljedeće nedjelje je skupljanje dara za ljude stradale u potresima u Turskoj i Siriji.

DEVETNICA U ČAST SV. JOSIPA

Započeli smo devetnicu u čast sv. Josipa. Ove godine sv. Josip se slavi 20. ožujka, zato što je 19. nedjelja. Svaki dan devetnice molimo u 18:25 krunicu, litanije i molitve u čast sv. Josipa. U 19 sati je sveta misa, nakon svete mise je zavjetni ophod oko kipa.


DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

Ovaj tjedan u srijedu (15.3.) s početkom u 19 sati imamo tradicionalnu mjesečnu duhovnu obnovu za mlade i župljane. Ovoga puta nam u goste dolazi naš najpoznatiji katolički band „Emanuel“, koji će pjesmom animirati, a duhovnu obnovu predvodi naš župni vikar fra Josip Ćibarić. Tijekom duhovne obnove na raspolaganju će biti svećenici za duhovni razgovor i ispovijed.


HODOČAŠĆE U PADOVU

Povodom velike devetnice u čast sv. Leopolda Bogdana Mandića organiziramo hodočašće u Padovu. Polazak je u petak 28.4. malo prije ponoći i u subotu smo cijeli dan tamo. Duhovni program u Padovi vode fratri našeg samostana. Prijaviti se možete od danas u sakristiji ili u redovno vrijeme župnog ureda. Cijena je 40 eura.


HODOČAŠĆE MLADIH U MEĐUGORJE

Dragi župljani, čuli ste vjerojatno da jedna velika grupa od 8 autobusa mladih (411 osoba), pod vodstvom fra Josipa Ćibarića, ide u Međugorje. Oni kreću u petak iz naše župe u 21:30, pa evo tko želi može donijeti u petak cijeli dan suhe kolače, kiflice, sokove i ostale stvari da se naši mladi počaste. Hvala unaprijed od srca.


KOLEKTA ZA TURSKU

Sljedeće nedjelje, odredbom našeg Nadbiskupa, sve župe u nadbiskupiji skupljat će dobrovoljne priloge za ljude u potresom stradalim zemljama Turske i Sirije. Hvala unaprijed od srca na vašem daru.


Sljedeća nedjelja je 4. korizmena nedjelja, sv. mise su po redovitom rasporedu.

Od tiska preporučujemo Glas Koncila, Mali koncil, Kanu – obiteljsku reviju i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću kod ulaza u crkvu.