“DANAŠNJA NEDJELJA JE MISIJSKA NEDJELJA – MOLIMO BOŽJI ZAGOVOR ZA USPJEH I BLAGOSLOV KATOLIČKIH MISIJA U SVIJETU. Prikupljamo i Vaše priloge za pomoć našoj kapucinskoj katoličkoj misiji u Boliviji (u kojoj djeluje naš fra Ivica Vrbić) – svoj prilog možete dati ministrantima / volonterima na izlazu iz crkve. Na svakom Vašem daru od srca zahvaljujemo!”
SPOMENDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU:
PONEDJELJAK: Sv. Ivan Pavao II, papa, spomendan
UTORAK: Sv. Ivan Kapistranski, franjevac, prezbiter
ŽUPNI VJERONAUK I KATEHEZE
Za prvopričesnike je vjeronauk u srijedu po rasporedu, a za krizmanike u utorak Susreti franjevačke mladeži su utorkom u 20:30 sati Sureti franjevačkog svjetovnog reda su srijedom u 20:30 sati Svi koji se želite pridružiti Frami ili OFS-u dođite na susret i prijavite se! Pozivamo sve učenike O.Š. koji žele postati župni suradnici, ministranti, čitači, da nam se također jave!

Novi tjedan zaručničkog tečaja počinje u našem samostanu sutra, u ponedjeljak, u 20:00 sati u velikoj dvorani.

Biblijska kateheza na temu Knjige Postanka biti će ove srijede, 24. listopada, u 20:30 sati. Svi koji želite više poznavati i razumjeti Božju Riječ i Bibliju, pozivamo dođite na ovaj susret kojeg organizira naše mjesno bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda u vjeronaučnoj dvorani.

 

Sljedeće nedjelje, 28. listopada je ZAVRŠNA PROSLAVA OBILJEŽAVANJA 400 GODINA DJELOVANJA NAS BRAĆE KAPUCINA U ZAGREBU:U 11,00 sati vas pozivamo na svečano koncelebrirano euharistijsko slavlje koje će predvoditi naš nadbiskup i kardinal, msgr. Josip Bozanić. U 20:00 sati (nakon večernje sv. mise) vas pozivamo na prigodnu akademiju i koncert klasične duhovne glazbe u izvođenju Barbare Garić (sopran) i Javor Valjak (orgulje)

 

ŽUPNI CARITAS – na ulazu u crkvu prodaje nadgrobne LAMPAŠE I SVIJEĆE ZA BLAGDAN SVIH SVETIH. Sav prihod ide za pomoć Caritasu.

Preporučamo uzmite vjerski tisak, osobito novi broj „Glasa Koncila“