4. 12. 2022.

Mise zornice su u 6 sati ujutro, osim nedjeljom.
Danas je prva nedjelja u mjesecu – prilozi su za duhovna zvanja.
U utorak je sv. Nikola biskup – svečano slave osobito Janjevčani.
U četvrtak je svetkovina Bezgrešnog začeća BDM.
Sljedeća je nedjelja 3. u Došašću – Nedjelja Caritasa.

Danas je prva nedjelja u mjesecu dan molitve i sabiranja Vaših priloga za duhovna zvanja. Vaš prilog možete staviti u škrabici kod tiska.

U utorak je spomen na sv. Nikolu biskupa. Svečanu večernju misu u 19 sati, za vjernike porijeklom iz Janjeva – ali i za sve ostale štovatelje, predslavi mons. Vlado Košić, sisački biskup. Nakon mise na izlazu moći ćete dati svoj dar za pomoć preostalim našim ljudima u Janjevu.

U srijedu 7. 12. u 19:45 održat će se svečana akademija u čast Bezgrešnog Začeća BDM. Akademija će biti održana u Crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubravi. Akademiju tradicionalno organiziraju franjevački bogoslovi kao pripremu za svetkovinu Bezgrešnog začeća Marijina. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže počastiti zaštitnicu franjevačkog Reda.

U četvrtak je svetkovina Bezgrešnog začeća BDM. Kod nas su mise u 6 i 19 sati. Svečano se slavi u istoimenoj Franjevačkoj crkvi u Aveniji Gojka Šuška s misom je u 18:00 sati.

Kroz cijelo vrijeme došašća pozivamo vas na MISE ZORNICE u 6,00 sati (ujutro) svakog dana u tjednu – osim nedjelje! Nakon misa zornica pozivamo sve svako jutro na kavu i čaj.

Sljedeća nedjelja je 3. nedjelja došašća – NEDJELJA CARITASA

  • prikupljat ćemo priloge za pomoć najpotrebnijima u župi i nadbiskupiji.

U sakristiji možete nabaviti ZIDNE kalendare za novu 2023. godinu.

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, Malog koncila, Kane i drugo


POSEBNE OBAVIJESTI:

  1. Tijekom Adventa, svakog četvrtka u našoj crkvi biti će izloženo Presveto od 16 do18,30 sati i prije mise će biti svečana večernja molitva. Isto tako u to vrijeme svećenici će biti na raspolaganju u crkvi za ispovijed i duhovni razgovor. Dođite i pozovite druge!
  2. Danas su s nama mladi iz zajednice CENACOLO, iza mise imate mogućnost pomoći toj zajednici kupnjom njihovih predmeta.
  3. Naši mladi iz Frame iza 11 i 19 mise častit će vas kao i prošle nedjelje čajem, kuhanim vinom i palačinkama.
  4. Koncert našeg zbora je sljedeće nedjelje u 20 sati.
  5. U ponedjeljak, 5.12. pozivamo djecu i roditelje na svetu misu u 19 sati zato što nam nakon svete mise dolazi sveti Nikola koji će darivati djecu.