Župni oglasi

1. KORIZMENA NEDJELJA – 21. 2. 2021.
_
Ove nedjelje pod župnom sv. misom u 11:00 sati primit ćemo u službu 12 novih župnih ministranata. Sve njih i njihove obitelji preporučujemo u molitve kako bi bili ustrajni u kršćanskom životu i započetoj službi!
_
SPOMENDANI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU OD 22. DO 27. VELJAČE:
PONEDJELJAK: Katedra Sv. Petra, blagdan
SRIJEDA: 6. srijeda devetnice sv. Josipu u ovoj godini Sv. Josipa
Utorak je 23. u mjesecu – zavjetni je dan Sv. Padra Pia u našoj župi
_
KROZ KORIZMU VAS POZIVAMO NA POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA!
Pobožnost križnog puta biti će kroz cijelu korizmu svakog utorka i petka u 18:30 sati!
_
ŽUPNI VJERONAUK:
Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike je redovit po ustaljenom rasporedu. Vjeroučenici su dužni za vrijeme vjeronauka poštivati epidemiološke mjere kao i za vrijeme nastave u školi.
_
U ovom tjednu od 22. do 26. veljače održava se tečaj za zaručnike svakog dana u 20:00 sati u crkvi. Sve termine zaručničkih tečaja i informacije o načinu prijave na tečaj možete pogledati na: https://www.kapucinileopoldzagreb.com/prijava-za-zarucnicki-tecaj-blizu-pripravu-za-brak/
_
Sljedeća nedjelja je 2. KORIZMENA NEDJELJA, sv. mise su u 7:30; 9:00 11:00 i 19:00 sati.
_
Ove nedjelje predstavljamo molitvenu inicijativu „40 dana za život“ za sprečavanje pobačaja koja je pred našim bolnicama i u obiteljima započela na Pepelnicu i trajat će kroz ovih 40 dana korizme. Više o samoj inicijativi reći će nam sada voditelji ove inicijative, a na štandu ispred crkve možete se prijaviti ukoliko želite sudjelovati u ovoj molitvi. O ovoj inicijativi možete više saznati na: http://40danazazivot.com/…/zapocela-korizmena-kampanja…/
_
Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila, glasnika sv. Leopolda Mandića i ostali tisak kojeg možete naći na stoliću za tisak na ulazu crkve.