26. nedjelja kroz godinu

01. listopada 2017.

Danas je prva nedjelja u mjesecu kada na poseban način molimo za duhovna zvanja kako ona postojeća tako i nova. Pozivamo Vas s toga, da molite za nova duhovna zvanja u Crkvi i našoj župi. Za sve one koji se školuju i odgajaju za duhovni poziv za nas kapucine skupljamo novčane priloge. Svi oni koji žele i mogu svoj prilog za Sjemenište mogu staviti u milostinjar kod izlaznih vrata s tim natpisom ili svoj prilog mogu dati svećeniku u sakristiji. Na svakoj vašoj molitvi i prilogu za naše Sjemenište od srca zahvaljujemo!

Kroz tjedan slavimo:

Ponedjeljak – sv. Anđeli Čuvari.

Utorak – nakon večernje Mise u 19 h uoči imat ćemo Obred preminuća sv. Franje Asiškog.

Srijeda – svetkovina sv. Franje Asiškog. Večernje misno slavlje u 19 h predvodit će dominikanac dr. Anto Gavrić. Pod misom bit će obnova redovničkih zavjeta nas fratara, kao i članova Franjevačkog svjetovnog reda i Frame.

Subota – BDM od Krunice. Slavlje polaganje doživotnih zavjeta dvojice naše braće IVANA PERIĆA i TADEJA FABIĆ bit će pod misom u 17 sati.

Sljedeća nedjelja – 27 kroz godinu!

Od tiska preporučujemo: Glas Koncila i drugi prigodni tisak kojega možete naći na stolu za tisak!

Sjedeće nedjelje – 8. listopada pod Misom u 11 sati bit će proslava 800. godina od prvog pisanog spomena crkve u Granešini.